Καλέστε μας: +30 210 48 22 800

Γιατί συμφέρει η ενοικίαση ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων;
15 Ιουνίου, 2023

Γιατί συμφέρει η ενοικίαση ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων;

Χρειάζεστε ιατρικό εξοπλισμό ή μηχανήματα στο σπίτι; Μήπως η ενοικίαση είναι η ιδανική επιλογή για εσάς; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων;

Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα υγείας, αυτό που όλοι θέλουμε είναι να το αφήσουμε πίσω μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ενώ, πολλές φορές αυτό γίνεται πραγματικότητα, υπάρχουν περιπτώσεις που η αποθεραπεία απαιτεί περισσότερο χρόνο ή που ο ασθενής πρέπει να συνηθίσει σε μια νέα κατάσταση συνεχιζόμενης ιατρικής φροντίδας και υποστήριξης στο σπίτι.

Εάν η κατάσταση της υγείας σας απαιτεί συνεχή επίβλεψη, μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε γρήγορα με τον ιατρό που σας παρακολουθεί κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά. Ο ιατρικός εξοπλισμός, όπως για παράδειγμα ένα αναπηρικό καροτσάκι ή ένα κρεβάτι νοσοκομείου, είναι πολύ χρήσιμος, ειδικά εάν ζουν μαζί σας μέλη οικογένειας ή ηλικιωμένοι με περιορισμένη κινητικότητα.

Το να έχουμε αξιόπιστο ιατρικό εξοπλισμό στο σπίτι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, τόσο στον ασθενή όσο και στην οικογένειά του. Αρχικά, μπορεί να κάνει τη φροντίδα πολύ πιο εύκολη. Επίσης, ο οικιακός ιατρικός εξοπλισμός εξασφαλίζει την παρακολούθηση συμπτωμάτων και διασφαλίζει ότι ο ασθενής θα λάβει την απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη στην περίπτωση που τη χρειαστεί.

Ποια είναι τα οφέλη ενοικίασης ιατρικού εξοπλισμού;

Τα οφέλη λοιπόν του οικιακού ιατρικού εξοπλισμού είναι πολλά. Τι συμβαίνει όμως με το κόστος; Γιατί η ενοικίαση ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων αποτελεί μια ιδανική λύση;

 

  1. Το κόστος είναι χαμηλότερο

Η αγορά οποιασδήποτε ιατρικής συσκευής- ή ιατρικού εξοπλισμού γενικότερα, σίγουρα δεν αποτελεί μια οικονομική επιλογή. Γι’ αυτό άλλωστε και είναι τόσο σημαντική η ενοικίαση αυτού του εξοπλισμού. Στην ενοικίαση, το κόστος είναι σαφώς χαμηλότερο. Η εταιρεία που θα εμπιστευτείτε για την προμήθεια του εν λόγω εξοπλισμού θα σας κατευθύνει απόλυτα στο ποιο ιατρικό μηχάνημα έχετε πραγματικά ανάγκη και είναι κατάλληλο για την περίπτωσή σας.

 

  1. Υπάρχουν καλύτερες και πιο σύγχρονες επιλογές

Εάν μπείτε στη διαδικασία της αγοράς, ακριβώς εξαιτίας του υψηλού κόστους του ιατρικού εξοπλισμού, αναγκαστικά θα μπείτε σε σκέψεις πιο οικονομικών και ίσως όχι τόσο αξιόπιστων επιλογών. Η ενοικίαση σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, χωρίς να σας ανησυχεί το υψηλό κόστος.

 

  1. Αποφεύγετε το άγχος αποθήκευσης

Η ενοικίαση του ιατρικού εξοπλισμού σας βοηθά να αποφύγετε και το άγχος της αποθήκευσης. Πολλές φορές οι ασθενείς μπορεί να χρειαστούν τον ιατρικό εξοπλισμό για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά την ολοκλήρωση της αποθεραπείας να τους είναι άχρηστος. Δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα ιατρικός εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα ογκώδης,  αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών προβλημάτων σχετικά με την αποθήκευσή του. Με την ενοικίαση αποφεύγετε όλες αυτές τις σκέψεις και τα προβλήματα.

 

  1. Δε φοβάστε μήπως χαλάσει

Εάν νοικιάσετε εξοπλισμό και για κάποιο λόγο κάτι δεν λειτουργήσει σωστά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Όταν το ενοικιασμένο μηχάνημα αποδειχθεί ελαττωματικό, αντικαθίσταται άμεσα με ένα ίδιο ή παρόμοιο. Αυτό δε θα ήταν εφικτό εάν είχατε αγοράσει το εν λόγω μηχάνημα, πράγμα που θα σας οδηγούσε σε περεταίρω έξοδα, αφού θα έπρεπε να το επισκευάσετε.

 

  1. Δεν απαιτείται συντήρηση

Η συντήρηση είναι απαραίτητη για οποιοδήποτε εξοπλισμό. Βέβαια, στην περίπτωση της ενοικίασης κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο, αφού ουσιαστικά η συντήρηση του εξοπλισμού είναι κάτι που απασχολεί και επιβαρύνει την εταιρεία που σας νοικιάζει τον ιατρικό εξοπλισμό και όχι εσάς τους ίδιους.

 

  1. Μπορείτε να αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό

Είναι γνωστό πως η τεχνολογία συνεχίζει να αναβαθμίζεται. Έτσι, είναι απολύτως κατανοητό πως εάν κάποια στιγμή προβήκατε στην αγορά ενός για παράδειγμα ιατρικού μηχανήματος, αυτό κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα θεωρείται παλαιότερης τεχνολογίας.

Σε έναν κλάδο, όπως αυτός της υγείας, που και η μικρή λειτουργική λεπτομέρεια έχει σημασία, είναι σημαντικό ο ασθενής να έχει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας. Η ενοικίαση μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, αφού δε θα δεσμευτείτε με ένα συγκεκριμένο μοντέλο και μπορείτε να αναβαθμίζετε διαρκώς τον εξοπλισμό σας.Αφίσα ESPA Banner
30
EUR υπολείπονται για Δωρεάν Μεταφορικά
32%
Σύνολο:
0,00 
0